Valikko Sulje

Me Studio Sylissä

Studio Syli toimii Naissaaren historiallisessa miljöössä Villa Valossa, 147-vuotias tunnelmallinen hirsitalo on itsessään jo levon ja rauhan tyyssija. Studio Sylin yrittäjinä toimivat elämän ihanuudesta hullaantuneet Maria, Virpi ja Saija. Yrittäjien lisäksi Sylissä vierailee suuri joukko kehon, mielen ja elämäntasapainon ammattilaisia.

Syli on paikka, jossa on lupa olla, tulla nähdyksi ja kuulluksi. Saada kokemus, että on hyväksytty ja rakastettu juuri sellaisena kuin olet. Nämä ovat ihmisyyden perustarpeita, joita jokainen kaipaa elämässään. Toisinaan elämässä on vaiheita, jolloin on hyvä saada näihin perustarpeisiin hieman muistutusta, tukea ja kannattelua ulkopuolelta. Turvallinen salliva tila ja monipuoliset kehon, mielen ja sydämen yhteyttä vahvistavat hetket Sylissä palauttaa sinut / teidät jälleen tasapainoon ja rauhan tilaan.

Maria

Olen sielu, lapsi, äiti, vaimo ja ystävä. Monikerroksellinen ja eri sävyjen kirjon omaava olento.

Tapani elää
on kehosta ja sydämestä käsin. Antautua, sallia, eheytyä ja nauttia. Tottakai on myös tärkeää seikkailla ja leikkiä. Antaa elämän viedä ja olla läsnä sille mitä siinä hetkessä on. Ei liikaa menneessä eikä tulevassa – vaan läsnä sille mitä on. Sitä minulle on tantrisuus.
Shamanismi, henkisyys ja energiatyöskentely ovat arkeani ja sovellan näitä myös työhöni. Koenkin työssäni tärkeäksi korostaa ihmisyyttä, sen kokemista ja elämistä täydesti. Täydesti eläminen tapahtuu ensin kehollisuuden ja tunteiden kautta, jotta sen jälkeen voi kohota korkeuksiin ja eri tasoille.
Lähestyn asiakkaitani holistisesti. Olemmehan upea kokonaisuus monilla eri osilla ja sävyillä.

Koen, että meidän on ensin ymmärrettävä ja tiedostettava mitä minussa itsessäni tapahtuu, kuka minä olen, mitä minussa on? Mitä rakenteita en enää tarvitse suojakseni ja mistä osista itsessäni tulen tietoisemmaksi? Jotta voimme löytää sisäistä turvaa. Sisäisen turvan löydyttyä on henkisyyden ja transpersoonallisten tasojen tutkiminen turvallisempaa. Turvan löytyessä itsestä sitä ei tarvitse hakea ulkopuolelta. Tuen sinua matkalla oman turvasi lähteelle.

Oma Matkani
Oman sisäisen maailman tutkiminen ja sisimpääni tutustuminen alkoi elämänmuutoksen myötä pikkuhiljaa täytettyäni kolmekymmentä. Kuten monella muullakin, jotain isompaa tapahtui ja elämä alkoi tuottamaan tietoa itse elämästä eri tavalla kuin koskaan aiemmin sitten lapsuuden. Lapsena minulle oli selvää ettei kaikki ole tässä, vaan on paljon asioita joita emme näe, mutta ne ovat olemassa. Kolmekymentä vuotiaasta lähtien on maailmankuvani ollut laajempi ja sisäinen matkani muuttunut enemmän ja enemmän rikkaammaksi mitä syvemmälle itseeni kuljen.

Työ ja opinnot
Intohimoni on työskentely erilaisten ryhmien kanssa, koska olen omakohtaisesti kokenut kuinka parantavia ryhmäprosessit ovat. Ryhmän ohjauksissa pääsen toteutumaan Sun Tantrassa Kanssakulkijana Sun Vuodella, tantra-illoissa, työpajoissa ja retriiteillä.

Opiskelen tällä hetkellä Grof® Breathwork koulutuksessa. Opinnot suoritetaan Tanskassa ja Hollanissa. Valmistun toukokuussa 2025. Koulutus on kolmivuotinen.

Palvelut:

 • Regressiohoito
 • De-armouringhoito
 • Nelikätinen tantrinen hoito
 • Yksilö- ja parivalmennukset
 • Sun Vuosi
 • Retriitit
 • Tantra-illat
 • Työpajat

niinanalli.com
@maria.n.nalli

suntantra.com
@suntantraa

Virpi

Intohimoinen elämän monimuotoisuutta ja sydämen syvyyttä tutkiva herkkä kulkija. Uteliaisuus on ollut eteenpäin vievä voimani, joka on tuonut polulleni arvokkaita kasvun kohtia. Koen, että tällä upealla harjoituskentällä nimeltä elämä, voimme itse valita otammeko tapahtumista ja kokemuksista opin ja tietoisena antaudumme muutokseen. Tämä on matka itseen ja mielen salattuihin osiin, paikka laajentaa käsitystä ihmisyydestä. Kasvu ja muutos on luonut vahvan ja luottavaisen yhteyden itseen. Yhteyden, jossa on rauha ja tila olla sekä toteutua. Esimerkilläni olen herättelemässä ja inspiroimassa muita näkemään mikä on heille avuksi ja kukoistamaan jokaista omalla uniikilla tavallaan.

Olen tietoisesti tehnyt omaa sisäistä työskentelyä vuodesta 2011, jolloin opiskelin energiahoitajaksi. Tantran kautta kehollisuuden ja henkisyyden yhdistäminen tuntui luonnolliselta ja puuttuvalta palaselta, jota olin koko aikuiselämäni jollain tasolla kaivannut. Seksuaalienergian eli elämänenergian laajemman, herkemmän ja syvemmän tason uudenlainen ulottuvuus ja virtaus on tuonut itseäni lähemmäs omaa sielua ja sydäntä.

Valmistuttuani Tantric Life Coachiksi olen ohjannut tantratyöpajoja, retriittejä ja kursseja Sun Tantan toisena ohjaajana. Sertifioituna TRE-ohjaajana yksilöt että ryhmät ovat pääset tutustumaan kehon tärinän ihmeelliseen viisauteen. Lisäksi tantriset valmennukset, tantriset hoidot ja de-armouringhoidot kuuluvat merkittävänä osa-alueena taitoihini, joiden parissa minut voi kohdata. Hoitoasiakkaani pääsevät ennen varsinaista hoitoa rentouttamaan mielensä ja kehonsa Neurosonic tuolissani.

Palvelut:

• TRE-ohjaus yksilöille ja ryhmille
• De-armouringhoito
• Tantrinen hoito
• Tantriset valmennukset yksilöille ja pariskunnille
• Neurosonic
• Tantra-illat
• Työpajat
• Retriitit
• Sun Vuosi
• Nelikätinen tantrinen hoito

vapaanatuulissa.fi
suntantra.com

Saija

Jooga ja henkinen työskentely on olleet elämässäni yli 15 vuoden ajan. Ne ovat olleet tasapainottamassa liike-elämän ja lapsiperheen hektisten ruuhkavuosien yli. Niiden rooli elämässäni kasvoi merkittävästi, kun sairastuin keväällä 2021. Aivotapahtumasta kuntoutumisessa jouduin perehtymään hermoston toimintaan, palautumisen ja kuormittumisen tunnistamiseen ja ennakointiin pohjamutia myöten. Tasapainon löytäminen elämään on tuonut laajaa ymmärrystä ihmisen herkästä hermostosta. Itseäni kuunnellen ja kehoyhteyden vahvistuessa olen löytänyt voimavaroja lisääviä elementtejä elämääni.

Luonto, jooga, äänimaljat sekä syvälliset ja aidot kohtaamiset ihmisten kanssa ovat minun elämäni kultakaivoksia. Niistä saan voimavaroja sekä ne ovat toimineet valontuojina toipumisessani ja uuden minän rakentamisessa. Niiden avulla uudenlaiseen elämään on palautuneet värit, ilo, hyväksyntä ja kiitollisuus. Joogamatolta olen löytänyt itselleni mielen hiljenemistä, rauhaa, hyväksymistä, onnistumisia sekä vahvistanut oman kehoviisauden kuulemista ja kunnioittamista. Joogan lempeä liike on tuonut kehoon hyvää oloa, energian virtaamisen tunnetta ja levollisuutta hengityksen syvenemisen myötä.

Naissaari on minulle vaajakoskelaisena merkityksellinen paikka. Täällä on ihania muistoja lasten kanssa mäenlaskusta, polkupyörällä ajoon opettelusta, uimakoulusta ja piknikeistä. Puistoalue penkkeineen oli aivoleikkauksen jälkeen turvallinen ja lumoavan kaunis paikka voimaantumiselle ja ulkoilulle. Studio Sylin tunneilla jatkan edelleen omaa voimaantumista ja kuntoutumista, samalla kun tarjoan sitä ohjaajana muille.

Elämän kokemukset näkyvät minussa tänään herkkyytenä, läsnäolon rauhana ja kannattelun taitona. Ohjaajana olen läsnäoleva, rauhallisen lempeä, luonnon syklejä kunnioittava ja syvää yhteyttä rakastava. Haluan tarjota joogan ja äänimaljojen kautta mielen vilkkaaseen puheeseen ja ajatuksiin lepohetken, mahdollisuuden pysähtyä ja vahvistaa yhteyttä itseen.

Minut tapaat joogatunneilla ja äänimaljojen parissa. Otan sinut studio Sylissä lämpimästi vastaan juuri sellaisena kuin olet! Pysähdytään, kohdataan ja voimaannutaan yhdessä!

Palvelut:

 • Yin jooga
 • Soundful Yin®  jooga
 • Äänimaljarentoutukset
 • Perhejooga
 • Lastenjooga (3-11 vuotiaat)

Jätä meille yhteydenottopyyntö