Valikko Sulje

Yrityksille & ryhmille

Yritykset ja ryhmät ovat Syliin lämpimästi tervetulleita! Sylin uniikit tilat vievät tunnelmallaan ryhmän kauas arjesta ja kiireen tunnusta. Hirsitalon kauneus ja historiaa huokuvat rakenteet tuovat tilaisuuteesi ainutlaatuiset puitteet ja mahdollisuuden ikimuistoiseen tapahtumaan. Tai tilaa Syliläisiä sinun tapahtumaasi Keski-Suomen alueelle. Räätälöimme palveluitamme toiveiden mukaisiksi ohjelmakokonaisuuksiksi.

Mitä ryhmäsi kaipaa?

Virkistystä, työhyvinvointia, inspiraatioita, luovuutta, rentoutta, palautumista, pysähtymistä, innostumista, yhteyttä, iloa, yhteishenkeä. Tai etsitkö sopivaa ohjelmaa polttareihin, babyshowereihin, synttärisankarille, illanistujaisiin, vertaistukiryhmälle? Räätälöimme toiveiden mukaisen hetken, päivän tai kurssikokonaisuuden. Kerro meille mitä kaipaatte, me ammattitaidolla toteutamme toiveesi.

Yhteys toisiimme saa hymyn huulille ja sydämet sykkimään!

    Asiakaspalautteet:

    ”Parhaat pikkujoulut ikinä – totesin perheelle kun tulin kotiin Studio Sylistä Saijan äänimaljarentoutuksesta. Kokoonnuimme joulukuisena pakkasiltana 8 naisen porukalla Vaajakosken Naissaaressa kosken rannalla sijaitsevaan lämpöä ja lempeyttä huokuvaan Studio Syliin. 60 min kestänyt rentoutushetki oli yhtä aikaa rentouttava ja virkistävä jättäen kiireisen arjen kuormittamaan kehoon ja mieleen hyvin levollisen olon. Illan päätteeksi jaoimme seurueemme kesken tunnelmia ja tuntemuksia nauttien teestä ja raakakakuista. Aivan ihana kokemus, jota voin lämpimästi suositella kenelle tahansa.” -Johanna